0

Let the Summer begin!

04 June 2015

Je ziet ze tegenwoordig overal, de Masonjar drinkbekers zijn helemaal trendy. De van oorsprong Amerikaanse weckpotten zijn herkenbaar aan hun robuuste uiterlijk en typerende metalen schroefdeksel. Ze zijn zowel met als zonder handvat verkrijgbaar. Ze zijn niet alleen leuk om er een lekkere Smoothie of een zelf geperst sapje uit te serveren, maar ze worden ook steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het serveren van een heerlijke salade of dessert. Je vult de beker gewoon met verschillende laagjes lekkers en je gasten zullen zeker gaan smullen. 

Omdat de bekers van stevig glas zijn gemaakt zijn ze bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes. Door de schroefdop is er minder kans op knoeien en houd je insecten op een afstandje. Daarnaast zijn de bekers geschikt voor elk gewenst feestje in de buitenlucht, zoals bijvoorbeeld een BBQ, tuinfeest, of zomerse Cocktail Party. Serveer er een lekkere Mojito met verse limoen en munt uit of een andere cocktail naar keuze. Kortom, Let the Summer begin!

De Masonjars zijn vanaf nu te huur in onze verhuurshop!

dolcevita
Servetten Dolce Vita
Details

bestekrood275
Bestek Rood
Details

 

Tea Party met speciale thee

22 May 2015

Bij een echte High Tea hoort geurende thee uit een gebloemd Engels kopje. De soorten thee die je serveert maken de happening nog specialer. Een van onze favoriete theemerken is Simon Levelt. Naast koffie hebben zij ook een groot thee assortiment. Het varieert van zwarte tot witte, van rooibos tot rookthee. Daarnaast wisselt het regelmatig, dus er is altijd weer iets nieuws te proberen. Veel van de Simon Levelt theeën zijn biologisch en bevatten echt fruit. 

Ook de theeparels of de Jasili bloemen zijn uitermate geschikt voor een Tea Party. Deze theeparels en -bloemen ontpoppen zich tijdens het zetten in de theepot. Ze ogen dus extra chic in een glazen theepot en het geeft een zeer leuk effect op je High Tea tafel. Naast kant-en-klare theezakjes kun je je gasten ook uit verschillende soorten losse thee laten kiezen. Onze favorieten zijn Honeybush Mango Lemon en Rooibos Kokos Cacao. De thee kan je op allerlei verschillende manieren uitstallen, bijvoorbeeld in mooie porseleinen bakjes. De gasten kunnen individuele theefilters met een lepeltje losse thee naar keuze vullen. Op deze manier kunnen ze zelf met verschillende soorten thee melanges experimenteren. Het gebruiken van deze theefilters geeft je High Tea een extraatje. Simon Levelt heeft kleine en grote theefilters in zijn assortiment. De gast gooit een schepje losse thee naar keuze in een klein filterzakje en hangt het vervolgens in het kopje. Je kunt de filters uiteraard ook zelf van te voren vullen en er een leuke versiering aan bevestigen. Mocht je dit willen doen, let er dan wel op dat de versiering nat zal worden op het moment dat de filter in het kopje wordt gehangen. Het papier zuigt het vocht namelijk helemaal op. Houd daar dus rekening mee of zorg ervoor dat de versiering makkelijk te verwijderen is.

Kortom, Simon Levelt heeft voor elke gelegenheid wel een passende thee, denk bijvoorbeeld aan Juffenthee, Liefdesthee, of Geboortethee. Heel geschikt voor tijdens een bruiloft, een vrijgezellen Tea of Baby Shower. Maar ook leuk als klein cadeautje voor je zwangere vriendin of voor de jarige juf. Neem snel een kijkje in de Simon Levelt webshop of ga langs in één van hun winkels!

En voor een mooi servies kun je in onze verhuurshop terecht!

ambientemr&mrs275
Servetten Mr & Mrs
Details

bloemenrosew275
Theepot Pink Flowers
Details

Vind meer over...


COM_ACYMAILING_SUBSCRIBE_NEWSLETTER


COM_SOCIAL_FOLLOW_US


© Happy Moments 2005 - 2020